Insule de ciuperci cu Miez de Lapte

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 7727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci champignon
  • 6 lingurite de crema de branza Ceva Fin Delaco
  • 12 bucati Miez de Lapte Delaco
  • 4 felii pastrama afumata crud uscata
  • 2 oua
  • 1 linguri lapte
  • 50g cascaval Delaco
  • 1 legatura marar
  • unt pentru uns
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Insule de ciuperci cu Miez de Lapte:

Ciupercile se curata, se spala, se scot coditele si se lasa la scurs si uscat.

Pastrama afumata se taie fasii inguste si lungi.

Se ia cate o palarie de ciuparca, se pune 1/2 lingurita de branza Ceva Fin in lacasul coditei si 2 fasii de pastrama in diagonala.

Deasupra se pune o bucata de Miez de Lapte si se preseaza usor sa stea.

Se pune intr-o tava unsa cu unt si se fac apoi toate ciupercile la fel si se pun in tava.

Se introduce tava in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute pana sunt facute ciupercile si Miezul de Lapte este rumenit un pic.

Ouale se bat cu 2 linguri lapte, mararul tocat marunt, cascavalul ras, sare si piper.

Se unge o tigaie ceramica cu putin unt si se toarna ouale in ea.

Se pune in tigaie cate o ciuperca (insula) langa alta ciuperca cu distanta intre ele.

Mie mi-au incaput jumatate (am facut doua omlete).

Se introduce tigaia in cuptor pentru 8-10 minute pana se prepara omleta.

Se scoate din cuptor si se poate servi.

Este foarte buna cu rosii, castraveti si ceapa verde.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Daca nu va place mararul se poate face cu ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Insule de ciuperci cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de broccoli si branza